Het beste uit jezelf halen, gelukkig zijn en je ware potentieel bereiken is iets waar veel mensen zich mee bezighouden. Heel logisch ook, wie wil er nou niet het beste uit zichzelf halen? Haerlems Bodem ging om de tafel met Thomas Boots, personal coach en oprichter van het programma ‘Unleash the Champion’. We spraken hem bij sportschool Gym Industries en vroegen hem hoe hij ervoor zorgt dat de kampioen in ons ieder naar buiten kan komen.

Het idee om mensen te gaan coachen is zich gaan ontwikkelen toen Thomas actief aan het boksen was. Hij had het boksen ontdekt en raakte er als het ware verslaafd aan. Tijdens zijn wedstrijden viel het hem op dat hij de ene wedstrijd boven zichzelf uit steeg en de andere wedstrijd als een vaatdoek in de ring stond. Hij vroeg zich af wat daar de oorzaak van was en is zich gaan verdiepen in het optimaal kunnen presteren en van welke factoren dat afhankelijk is. “Een groot deel hangt af van je denkwijze. Als je tijdens het boksen een klap krijgt kun je denken, shit nu ben ik de lul. Je kunt ook denken, dit is part of the game, ik incasseer hem en ik ga weer verder.”

Thomas is zich gaan ontwikkelen en dingen gaan uitproberen. Hij heeft vele cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van training, voeding en mindset en heeft deze kennis gebundeld en samengebracht in zijn online coaching programma ‘Unleash the Champion’. Hij wil mensen laten zien dat er veel meer mogelijk is dan zij denken en meer uit het leven kunnen halen.

Voor wie is dit programma

Je kunt bij Thomas verschillende programma’s volgen. Er is een programma waarbij je tien weken lang samen met Thomas gaat trainen, je voedingsschema onder de loep neemt (én aanpast) en je werkt aan je persoonlijke doelen. Of je kunt het online coaching programma volgen waarbij je maandelijks persoonlijk contact hebt met Thomas om te werken aan je persoonlijke doelen en je ware kampioen te ontketenen.
Beide programma’s zijn bedoeld voor mensen die er voor de volle 100% voor gaan. Ben je niet intrinsiek gemotiveerd dan heeft het geen zin om hier aan te beginnen. Dit programma is voor mensen die écht een gedragsverandering willen creëren. Dit kan zijn op het gebied van sport of voeding, maar ook angsten overwinnen of leren omgaan met stress en relaxter leren leven.

Weg met die sleur

Het doel van Thomas is de dagelijkse sleur van werken, je moe voelen, slecht voedsel eten, gaan slapen en de volgende dag hetzelfde riedeltje te herhalen, te doorbreken. Hij wil mensen bewust maken van het effect van voedsel op je energielevel, wat ook effect heeft op je training en daarnaast een grote invloed heeft op hoe je je voelt. Een vicieuze cirkel dus. Tijd om die te doorbreken en je zult merken dat je veel meer kan dan je denkt. Weg met die negatieve gedachten “Ik kan het niet” of “Ik ben moe”: je kan het wel en Thomas kan je hierbij helpen.

Kijk voor meer informatie op zijn website www.unleashthechampion.nl, waar je je ook kan aanmelden voor zijn programma. Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar zijn werkwijze? Haerlems Bodem redacteur Loes gaat het online coaching programma volgen en houd je op de hoogte van haar ontwikkelingen haar nieuwe column; Unleash my champion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here