Het Houtfestival is voor volgend jaar op zoek naar een MarCom- en pr-manager. In deze vrijwillige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de nieuwsbrief, website pr en fotografie. Houd je dus van een feestje en ben je goed met schrijven en fotografie, solliciteer dan direct.

Vacature Houtfestival

Al 34 jaar tovert het Houtfestival de Haarlemmerhout om in een cultureel wonderland. 2020 wordt een jubileum jaar en dus kunnen zij jouw hulp goed gebruiken. Naast muziek is er ook film en muziek van over de hele wereld, elk met een eigen geluid en een eigen verhaal. Je kan er dansen, lekker eten en heel veel nieuwe muziek en bands ontdekken, want Houtfestival staat bekend om hun verrassende programmering.

Wie zoekt het Houtfestival?

Vacature Houtfestival


Een communicatie- en PR-held vindt het leuk om vrijwillig een team te coördineren en motiveren. Diegene probeert om het festival viral te laten gaan. Jij bent het aanspreekpunt binnen het Marcom-team en werkt hard mee. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor de nieuwsbrief, website, social media, PR, fotografie en vormgeving van het festival.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Het uitbouwen en coördineren van het Houtfestival MarCom-team
  • Begeleiden van (nieuwe) vrijwilligers binnen het team
  • Vergaderingen organiseren
  • (Tijds)planning en budget bijhouden
  • Taken onderverdelen en coördineren met teamleden
  • Aanspreekpunt zijn voor het Houtfestival bestuur, indien nodig
  • Input leveren voor subsidie-aanvragen (marketingplan)
  • Na het festival verslaglegging van de editie inclusies leerpunten en successen

Wanneer begin je?

Zo snel mogelijk! Het festival komt snel dichterbij dus alle hulp is welkom. Het Houtfestival vindt plaats op 20 en 21 juni 2020, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Wat biedt het Houtfestival? Een unieke ervaring met PR- en Marketingactiviteiten. Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op goede verzorging van het catering-team.

Voor meer informatie en interviewaanvragen neem je contact op met: publiciteit@houtfestival.nl. Wil je het Houtfestival steunen? Kijk hier hoe je vriendje kunt worden.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de column over M.H.R. Puttmann

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here