Spooky, Whitney en Hanna zullen wel raar opkijken tijdens Valentijnsdag. Op de dag van de liefde kan je namelijk in het kattencafé als heuse ‘Lovebird’ komen kijken naar het verhaal De poes met witte vleugels van theatermaker, acteur en schrijver Edo Douma.

Wil jij jouw liefdespoes verwennen?

Theatervertelling bij Jippies kattenca‘Lovebirds’ kunnen op op Valentijnsdag ademloos luisteren en kijken naar het op waarheid gebaseerde verhaal van theatermaker, acteur en schrijver Edo Douma. Edo, bekend van diverse Nederlandse series en films, vertelt over zijn ontmoeting met Simone; een gevoelige en aan artrose lijdende poes uit de buurt. Hier ontstaat een bijzondere relatie. Het is een verhaal met een lach en een traan en benadrukt de zeer bijzondere band tussen mens en dier. Één ding is zeker: deze gezellige namiddag bij Jippies kattencafé is zeker weer eens iets anders op Valentijnsdag dan ontbijt op bed, een bos rozen of een diner bij kaarslicht.

 

Jippies Kattencafé

Inmiddels is Jippies een begrip geworden in Haarlem. Dit kattencafé opende op 4 oktober 2017 haar deuren en heeft zeven permanente bewoners: Spooky, Whitney, Hanna, Arie, Eva, Simba en Manouschka. “Het is eigenlijk een grote woonkamer waar jong en oud zich snel thuis voelt door de inrichting en aankleding, maar zeker ook door de katten,” zeggen Maureen en Stefan, de eigenaren van Jippies. Je kunt hier neerploffen op lekkere banken en fauteuils terwijl je volop kunt knuffelen, spelen en kroelen met een kat op schoot. En kom je voor een ontbijt, lunch of hightea dan kan je ook kiezen om aan een van de eettafels te zitten.

Theatervertelling bij Jippies kattenca

De kat spint zijn garen

Alle activiteiten die Jippies organiseert zijn gebaseerd op het onderwerp kat. Zo kun je hier onder andere een workshop keramiek volgen en boetseer je in een paar uur een prachtig en uniek kattenbeeldje. Of wat dacht je van mindfulness, waarbij de katten natuurlijk het goede voorbeeld geven, want als er wezens zijn die van nature mindful leven, dan is het de kat wel. Speelmuisjes haken, 3D-kaarten kattenkaarten maken, niets is te gek voor dit kattencafé.

Kosten 18,- inclusief een koffie of thee.
Donderdag 14 februari a.s. Keizerstraat 10, Haarlem. 15.00 – 17.30 uur. (inloop vanaf 14.30 uur) Reserveer via deze mail. 

Meer info op jippieskattencafe.nl. Krijg je geen genoeg van HB? Check dan hier een artikel dat we eerder schreven over het Kattencafé?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here