In februari kwam Kevin Stunnenberg (oud frontman Birth Of Joy) naar buiten met zijn nieuwe soloproject, onder eigen naam. Vanaf dan is Kevin Stunnenberg online te vinden via social media en worden de eerste shows aangekondigd. Zaterdag 21 maart vindt de lanceringsshow plaats in café Lokaal in zijn woonplaats Haarlem.

 Lanceringsshow Kevin Stunnenberg

Een andere weg

Gevoelige Nederlands- en Engelstalige liedjes op dromerige wijze gecreëerd. De afgelopen jaren werkte Kevin Stunnenberg onder de radar aan een heleboel kleine, gevoelige liedjes, waarmee hij nu solo zijn muzikantenbestaan voortzet onder eigen naam. Na tien jaar toeren door Europa, spelen op festivals als Lowlands en Pinkpop en een uitverkochte, laatste show in de grote zaal van Paradiso, slaat de oud-frontman en gitarist van rockband Birth Of Joy een hele andere weg in.

lanceringsshow Kevin Stunnenberg

Lanceringsshow

Geïnspireerd door Neil Young, Nick Drake, Robert Johnson en Leonard Cohen brengt hij in dit nieuwe project singer-songwriter, folk en bluesinvloeden bij elkaar. De Nederlands- en Engelstalige songs begeleidt hij tokkelend met zijn gitaar. Als persoon en muzikant probeert Kevin de poëtische en avontuurlijke kanten van het leven te zien, wat hij terugbrengt in zijn muziek. De liedjes zijn klein, kwetsbaar en eigenzinnig. Melancholisch gaan ze over thema’s als het verleden, obstakels, utopische schoonheid en het leven van alledag. Kevin: “Door nu ook in het Nederlands te schrijven, kan ik me nog beter uiten. Het brengt me dichterbij mezelf en m’n gedachten. Het hoeft niet perfect, wat het menselijke in de muziek naar voren brengt.”

Wanneer: Zaterdag 21 maart vindt de lanceringsshow plaats in café Lokaal in Haarlem.

Meer Haerlems Bodem? Lees het artikel over Matronaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here