Op 23 september wordt het eerste podium voor Haarlem-Noord geopend tijdens Burendag op 23 september, met een uitgebreid gratis kennismakingsprogramma. Verhalenhuis Haarlem wordt een zin-vol podium voor cultuur en levensvragen. 

Burendag

Tijdens de landelijke Burendag van het Oranjefonds op zaterdag 23 september houdt het Verhalenhuis Haarlem Open Huis. Ze willen graag alle inwoners van Haarlem-Noord en Spaarndam uitnodigen om in hun ‘huis’ op bezoek te komen voor een kopje thee of iets anders lekkers. U kunt voor alle activiteiten van het komende jaar alleen op deze middag reserveren met 10% korting bij de balie!
Van 13-17 uur is er een afwisselend programma samengesteld waarbij u de komende activiteiten van het Verhalenhuis Haarlem al een beetje kunt voorproeven en hoe meer mensen hoe meer vreugde daarom vragen we uw hulp; nodig uw buren, vrienden en bekenden uit om gezellig langs te komen.

foto van verhalenhuis

Programma Open Huis

* 16.15-17.00 uur: Muziek van de Joshua Aaron Band
* Workshop filosoferen in het filosofie café
* Verhalen uit de buurt uitwisselen en vastleggen met woord en beeld aan de stamtafel van het Verhalenhuis.
* ‘Rondje om de kerk’ een korte rondwandeling met opmerkelijke verhalen over de directe omgeving van de van Egmondstraat.
* Korte Filmhuis films voor jong en oud.
* Groot kroko-springkussen en gratis limonade voor de kinderen
* Workshop ‘Verhalen uit andere culturen’ waarin dr. Kick Bras en zijn vrouw Anke kort ingaan op een verhaal uit verschillende levensbeschouwingen en deze vervolgens creatief verwerken.
* Kinderen en hun ouders kunnen de hele middag kennismaken met Willie Wormol van Theater Putt, een prachtig vormgegeven pop die leuke gesprekjes aangaat.

Voor meer info kunt u kijken op verhalenhuishaarlem.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here