#VERHALENUITDESTAD – DJINTI SIMSON – VREDE

0
243

Haerlems Bodem en woordkunstplatform Lettertypes hebben de creatieve handen ineen geslagen voor het audiovisuele project #VERHALENUITDESTAD. In een notendop: video’s bij gesproken woord. 

#VERHALENUITDESTAD – DJINTI SIMSON – VREDE

Voor deze nieuwe #VERHALENUITDESTAD hebben we de creatieve input van Triple Threat opgeroepen. Binnen deze organisatie zijn er aantal individuen die zich met veel passie bezig houden met het maken van beats, rap en spoken word. Een van deze mannen is Djinti Simson. Zeer enthousiast stapte hij op de zeepkist. Check nu zijn werk in de bovenstaande video: Vrede.

#VERHALENUITDESTAD - DJINTI SIMSON - VREDE

#VERHALENUITDESTAD

Bij #VERHALENUITDESTAD krijgt de kijker een kijkje – in beeld en geluid – in de ziel van bekende en onbekende Haarlemse dichters, woordkunstenaars, poëten, rappers, verhalenvertellers, comedians en singer-songwriters, met als setting één specifieke straat in de stad die er voor de spreker toe doet. Het doel: om iedereen kennis te laten maken met Haarlemse woordkunst en de verschillende woordkunstdisciplines uit Haarlem over te brengen naar de rest van Nederland. Een breed scala aan onderwerpen zullen de revue passeren. Door verschillende kunstenaars aan het woord te laten, zullen er thema’s ontstaan waarin iedereen zich in kan vinden.

Bekijk meer #VERHALENUITDESTAD op het Youtubekanaal van Haerlems Bodem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here