Elke week zullen wij op woensdag een foto plaatsen van een outfit, die is samengesteld door een vintage store uit Haarlem. Deze keer is het de beurt aan Via Mi. De winkels die meedoen zijn:

– The Irrational Library
– Stijlloods
– Via Mi

Via Mi is een hele leuke vintage store aan de Wagenweg, tussen het Houtplein en de Tapuit in. Iedereen kan hier terecht, door het diverse aanbod van Via Mi. Het is in deze vintage store heel prettig winkelen, onder andere door duidelijk aangegeven maten en prijzen. Daarnaast kan Haerlems Bodem zeggen, dat wij persoonlijk al een aantal ‘juweeltjes’ gevonden hebben in deze winkel.
Wij dagen je uit! Ga eens langs en kijk of je met lege handen de deur uit gaat.

ViaMi_Haerlems_Bodem_Foto

Fris, vrolijk en zomerse kleuren, daar is Via Mi goed in! Maar ook voor sportieve of juist geklede momenten is er genoeg te vinden.
Iedereen slaagt bij Via Mi, en het leukste van het shoppen hier is het ‘neuzen’ tussen de artikelen door. Op de foto zien we een mooie mint-groene ‘vintage’ rok, vrouwelijk en toch stoer te gelijk. Maak de outfit af met een blazer voor als het iets kouder wordt en vergeet de accessoires niet! 

Voor de oplettende lezer: er zijn inderdaad maar 3 vintage stores die mee doen. Wat er dan volgende week te zien is, blijft nog even een verrassing. Wil je zeker weten dat je het niet mist? Like dan op onze Facebook en blijf op de hoogte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here