Virus-wappies. Iedereen heeft er wel één of meer in zijn of haar omgeving. We zien ze meestal alleen, in hun natuurlijke habitat; het internet. Maar soms zijn ze in kuddes te vinden op het Vlooienveld in Haarlem.

Het jaar 2021 is twee weken oud en ik heb in meerdere appgroepjes uitgelegd dat een vaccin nooit iemands DNA verandert. Het vermogen om info van des-info te scheiden ligt op een dieptepunt.
Al lijkt het me wel lollig! Ik bedoel, wij mensen delen 98% DNA met chimpansees en zo’n 50% met bananen. Over een week of drie, wanneer de tweede dosis Pfizer-prikken is toegediend, liggen de verpleeghuizen misschien wel bomvol met genetisch gemanipuleerde bananen. Die op hun beurt allemaal autistisch zijn geworden van het vaccin.

Virus-wappies betrap je nooit op concrete oplossingen. Ook in de Haarlemmerhout komen wappies niet verder dan een spirituele harwar om jeuk van te krijgen. De discussie aangaan is dan ook zinloos. Als je een gefundeerd punt maakt, dan ontspringen wappies elke vorm van verantwoordelijkheid met een of andere spirituele dooddoener over vrijheid en liefde. Het zijn de Jehova-getuigen van deze tijd. Iedereen buiten hun bubbel van complotten en totale misinformatie is volgens hen geïnfecteerd door ‘big tech’ en mainstream media. 

Het heeft allemaal -niet geheel ontoevallig – veel raakvlakken met het politieke programma van Forum voor Democratie;
Lockdown? Tegen! 
Afstand? Tegen! 
Mondkapjes? Tegen! 
Op de social media-pagina’s van de wappies (en FvD) staan veel vage verhalen over het beschermen van de zwakkeren in de samenleving. Hoe? Weet niemand. Elk land op de wereld is op zoek naar dat antwoord. 

Intussen hebben alle wetenschappers, wereldleiders en bestuurders het op jóú gemunt. Journalisten zijn buikspreekpoppen van de overheid. Bill Gates chipt je. En zelfs de dubbele agenda heeft een agenda. Vertrouw. Niemand!
Waar wappies wel in geloven? Vooral in hun eigen onverslaanbare immuunsysteem. Dat het voor ome Bert van 71 jaar met obesitas nu een beetje te laat is om nog te gaan joggen, laat ze volkomen koud.

Intussen krijgt mijn vriendin een berichtje dat er morgen nog enkele plekken vrij zijn voor een vaccinatie. Mijn vriendin is verpleegkundige, incidenteel op de Covid-afdeling.
“Ik heb me aangemeld!” vertelt ze trots, “over drie weken krijg ik de tweede injectie.” 
En nu is er natuurlijk een mini-kansje. Een mini-kansje dat niet de wetenschap en hun decennialange onderzoeken, maar de Googelende manifestatie-mutsen gelijk hebben.
Mocht mijn vriendin dus binnenkort meer chimpansee-achtige trekjes krijgen dan ik, dan laat ik het jullie direct weten!

2 REACTIES

  1. Ongelooflijk dat critische mensen worden afgedaan als wappies. Heb je dan liever dat alle neuzen altijd en overal dezelfde kant op staan? Misschien moet je dan in noord Korea gaan wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here