Ren je rot tijdens de halve marathon in Haarlem. Op zondag 30 september is het weer zover, de 34e editie van Vitaminstore Halve van Haarlem. Heb jij zin om een fanatiek rondje te rennen door onze mooie stad? Dan is dit jou kans! Dit jaar zijn er vijf afstanden; de halve marathon, de tien en vijf km, de kidsrun en de kabouterloop. 

De Vitaminstore Halve van Haarlem

De Halve van Haarlem kent meerdere afstanden waaronder de halve marathon, het vlaggenschip van de loop. Een mooi parcours door woonwijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Lekker hardlopen onder het genot van aanmoedigende en enthousiast toeschouwers en de heerlijke beats van de Dj’s en bands in een sfeervolle omgeving.

Vitaminstore Halve van Haarlem

Bedrijvenloop

Heb je zin om samen met je bedrijf de marathon te lopen? Meld je dan aan voor de bedrijvenloop. Met minimaal drie deelnemers in je team die dezelfde afstand lopen, kun je gaan voor de winst. Het beste team van de recreatieve bedrijvenloop ontvangt namelijk een prijzenpakket van het merk 361°, een trofee en natuurlijk eeuwige roem.

Kinderen

Voor kinderen staan er ook twee leuke onderdelen op het programma. Ze kunnen meedoen aan de kidsrun of de kabouterloop. Dit is een leuke route door hartje van Haarlem waarbij ze aan alle kanten worden toegejuicht. Kortom een hardloopevenement voor de familie!

Vitaminstore Halve van Haarlem

Goed doel

Dit jaar is het Jeugdfonds Sport & Cultuur het goede doel van het evenement. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem creëert sportkansen voor kinderen tot achttien jaar. Als er thuis geen geld is om lid te worden van een sportvereniging, betaalt het Jeugdfonds lesgeld, kleding en eventuele sportattributen tot een maximum bedrag van € 225,- per kind per jaar. Dit geld gaat niet naar de ouders of het kind, maar rechtstreeks naar de sportvereniging en de sportwinkel.

Zin in een sportieve dag? schrijf je in of kijk voor meer info op https://halvevanhaarlem.nl/

(inschrijven kan tot 24 september en deelnemers ontvangen bij inschrijving een gratis
361° running shirt.)

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here