Onlangs schreven wij al over het fenomeen dat Isaac Bullock heet. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest deze man te checken? Ga dan maandag 2 februari naar de VIVID Sessions in Steals.

De befaamde VIVID Sessions van Stiels onderleiding van Isaac Bullock is altijd een feest. Dan bedoelen we natuurlijk niet van die Hollandsche carnaval praktijken, maar meer die vibe uit Brazillie. Met gevoel! Isaac gaat al als een trein en heeft de smaak te pakken. Tijdens Serious Request heeft hij zijn stempel kunnen drukken en dat was een goeie move. Zo was hij o.a te horen bij: GIEL, North Sea Jazz Club, BNN en ook nog Radio6.

Isaac nodigt ook regelmatig andere muzikanten om hem te joinen op zijn VIVID SESSIONS. Deze keer heeft hij maar liefst 3 leden van de band van Jett-Rebel weten te pikken. Rick van Wort (drums), Xander Vrienten (bass) en Lorijn von Piekartz op gitaar. Daniel von Piekartz kennen we van o.a Benjamin Herman. Hij verzorgt de vocalen. Thomas Bank (keyz) bekend van Shirma Rouse’s Soul Kitchen en speelde o.a met Candy Dulfer.

Isaac zegt zelf: “Het wordt erg gezellig en druk in Café Stiels a.s maandag en jij mag niet ontbreken. Kijk hier voor meer info! See you there!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here