Visverswinkel VIZ Markt in de Kleverparkbuurt organiseert op zaterdag 6 oktober een Fruits-de-mer Festival om de start van het Zeeuwse oesterseizoen te vieren. Tijdens deze twee dagen is er een proeverij van Hollandse oesters en andere Zeeuwse zeespecialiteiten, zoals pelgarnalen, krab, kokkels, scheermessen en wulken. Ook de Zeeuwse mosselen ontbreken natuurlijk niet.

VIZ Markt

VIZ Markt

VIZ Markt bestaat sinds de zomer van 2018 en biedt een totaalconcept voor de visliefhebber dat helemaal is toegespitst op beleving en kwaliteit. De visverswinkel met eetgelegenheid is gesitueerd aan de Ostadestraat, midden in de woonwijk Kleverpark. Het idee is ontstaan met de behoefte een totaalconcept voor de echte visliefhebber neer te zetten. Overdadige keuze vind je niet bij VIZ Markt. De focus ligt op kennis, kwaliteit, service en inspiratie. Iets waar zij zelf gewoon heel erg blij van worden!

VIZ Markt

Vis op maat

Bij VIZ Markt werken ze vers. En dat verse werken houdt in dat de vis waar je (misschien al de hele dag) trek in hebt, zomaar ineens op kan zijn. Dit geeft je niet alleen de bevestiging dat je in een echte verswinkel staat, maar je krijgt ook de kans iets nieuws te proberen. “Wij willen geen concessies doen aan voorbakken,” aldus eigenaar Maarten Post. “Onze doelgroep wacht graag op kwaliteit en daarom investeren wij veel in de ontwikkeling van ons product en ons onderscheidende aanbod, waardoor we nu de start van het Zeeuwse oesterseizoen mooi kunnen vieren. Verder bieden wij een zeer ruim assortiment Spaanse en Portugese visconserven.”

Culinaire thema’s

Alles wat je ziet, leest en hoort is slechts een greep van wat VIZ Markt doet. De komende maanden worden er meer evenementen uit naam van VIZ Markt georganiseerd rondom culinaire thema’s, waarbij zeevruchten centraal staan. Onderwerpen zoals tapas en pinchos, vis en rode wijn en vis en bier staan op de rol. Het Fruits-de-mer Festival vindt plaats op zaterdag 6 oktober. Begint om 12:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Reserveren kan via www.vizmarkt.nl of in de winkel aan de Ostadestraat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here