Vlaggenlijn van steun: “De Grote Markt moet vol”

0
372

Laten we in Haarlem meer dan ook naar elkaar omkijken, dat is de boodschap van Judith van der Wildt met haar vlaggenlijn van steun: “In deze tijden moeten” we (kleine) ondernemers en werknemers in vitale beroepen maximaal supporten.” Judith is daarom de vlaggenlijn-actie gestart, een initiatief om samen, iedereen een hart onder de riem te steken. 

Vlaggenlijn van steun
Judith met haar zoon Siem

Inmiddels heeft Judith al vier vlaggetjes, maar dat moeten er natuurlijk veel meer worden. Daarom roept zij iedere Haarlemmer op om vlaggetjes te maken en op te sturen. “Je kan gewoon een lapje stof gebruiken van twintig bij twintig centimeter,” zegt ze. “Versier het stukje stof met een tekening of met een boodschap voor bijvoorbeeld mensen die nu in de zorg werken. Je kan ook een boodschap voor de gemeenschap kwijt of een condoleance. Alles is natuurlijk mogelijk.”  

Vlaggenlijn van Steun

De kinderen van Judith hebben alvast de handen uit de mouwen gestoken. Siem (9): “Ik heb het blauwe vlaggetje gemaakt. ‘Veel geluk’ staat erop te lezen.” Hij is trots dat zijn moeder dit initiatief heeft genomen.

Judith hoopt dat iedereen in Haarlem een vlag zal maken en opsturen. “Tja dan zit ik straks duizenden lapjes op een lijn te rijgen, maar dat heb ik ervoor over.” Van deze lijn van vlaggen zal hopelijk een lijn worden getrokken van het stadhuis naar de Grote of Sint Bavo Kerk. “En, als het veel meer wordt, trekken we de lijn door tot stadspark De Hout.” 

Stuur jouw vlaggetje op 

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze actie, versier dan een vlaggetje en kom via Info@judithvanderwildt.nl met Judith in contact. 

Of stuur direct jouw vlaggetje naar:
Judith van der Wildt
Nauwe Geldelozepad 32
2012 EV Haarlem

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met NH nieuws. En voor nog meer HB-video’s klik je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here