Dat we inmiddels goed in de ban zijn van het coronavirus mag duidelijk zijn. Gelukkig schept deze periode ook verbroedering en stimuleert het de creatieve geest. Zo ook die van Judith van der Wildt. Zij roept alle Haarlemmers op haar een vlaggetje te sturen, waar zij vervolgens een vlaggenlijn van steun van zal maken. Elk lapje telt mee!

Oproep

Judith stuurde de volgende oproep naar Haerlems Bodem: “Laten wij, Haarlemmers, meer dan ooit naar elkaar omkijken. Laten we de maatregelen om het virus te controleren zeer serieus nemen, de (kleine) ondernemers steunen en de werknemers in de vitale beroepen maximaal supporten. Laten we niet klagen over wat er niet meer in de supermarkt ligt, maar dankbaar zijn voor de vele schappen die wél gevuld zijn, en voor de mensen die dat mogelijk maken.”

“Ieder van ons is een essentiële schakel in de ketting om het virus te controleren”

Ieder van ons heeft een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het grote geheel. Om te kunnen leunen op de kracht van het grote geheel is vertrouwen nodig, en moed. Haarlemmers, wij kunnen op elkaar rekenen toch?

Vlaggenlijn

Vlaggenlijn van Steun

Judith wil dit gegeven gegeven visueel maken, samen met jullie, en op die manier iets creëren waarmee we straks de overwinning op het virus vieren. Zodat we werknemers uit de vitale beroepen kunnen huldigen en zij die hebben geleden en die we zijn verloren steun betuigen en gedenken. Daarom vraagt ze om één vlaggetje aan haar op te sturen, een rechthoekig lapje stof, met daarop een persoonlijke boodschap van jou, jouw bijdrage aan het grote geheel. Al deze vlaggetjes bevestigt ze aan een lang touw, en deze vlaggenlijn van steun overhandigt ze zodra het gewone leven in Haarlem weer kan worden opgepakt, aan onze burgemeester. Met elkaar zullen we de vlaggenlijn in de Haarlemse binnenstad spannen.

Vlaggenlijn

Doe je mee?

  • Iedereen​ mag meedoen!
  • Een vlaggetje is rechthoekig, ​25 cm breed en 20 cm hoog​ (liggend).
  • 3 cm van de bovenrand wordt gebruikt om het lapje aan het touw te bevestigen, houd dat d u s vr i j ​.
  • Versier het vlaggetje op je allermooist, zet er ​een boodschap​ op, en natuurlijk je naam en eventueel leeftijd.
  • Gebruik ​beide zijden​ van het vlaggetje.
  • Het vlaggetje mag je opsturen​ of door de brievenbus doen op het volgende adres Judith van der Wildt Nauwe Geldelozepad 32 2012 EV Haarlem
  • Judith zal elk vlaggetje afzonderlijk fotograferen en delen via ​Instagram en Facebook​. Als je dat niet wilt of als je juist wilt dat ik je tag, schrijf dat dan even op een briefje erbij met ook je @instagram en/of @facebook account.
  • Dit bericht delen​ wordt zeer gewaardeerd! Mobiliseer je vrienden/ buren/ teamgenoten/ collega’s/ mensen van de dagbesteding etc om mee te doen. Hoe meer vlaggen, hoe langer de vlaggenlijn, hoe meer we de stad kunnen versieren!

Bekijk ook het Facebook event voor meer info, vragen en contact met Judith. Klik hier.

Luister hier naar de speciale CoronaNieuws Update van Haerlems Bodem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here