Voortuin is een onafhankelijk maandblad dat verschijnt in Haarlem, Leiden en Amsterdam. Ook hebben ze op Haerlems Bodem een eigen column vol gekkigheid, hersenspinsels en brainfarts. Voortuin is ook in ‘hardcopy’ verkrijgbaar, echt een aanrader voor een ieder die opzoek is naar wat anders. Lees de verhalen, check de kunstige beelden en laat je inspireren! 

BRADEN

Nog nooit had Kees iets gebraden. Al deed hij wel eens teveel vet in de pan als hij een hamburger bakte. Met oud en nieuw had hij een keer de frituurpan van zijn moeder geleend. Maar iedereen zat aan de pillen. Dus niemand had trek in bitterballen. Had Kees helemaal voor niets met dat ding gesleept. Ach, als het maar gezellig is.

DE HANDDOEK

Ze had hem laten liggen. Haar handdoek. Daar op de grond. Hij lag er nog. Karel kon hem zo pakken. Zonder moeite. Niemand zou hem door hebben. Maar nee, dat kan toch niet. Het kan toch niet. Of zou hij het gewoon doen. Ja, doen gewoon. Hij gaat het doen. Hij gaat dus ruiken aan die handdoek waar Ans zich mee heeft afgedroogd. Want hij geilt op Ans. Wat een gast, die Karel.

Voortuin is in Haarlem verkrijgbaar bij The Irrational Library en Athenaeum Boekhandel. Je kan ook  een abonnement nemen op dit kekke maandblad! Als je een mail stuurt met je adresgegevens naar voortuin@makisart.com, krijg je een mailtje met betalingsspecificaties terug en kun je voor vijf keer van voortuin genieten zonder de deur uit te hoeven. (Kosten, slechts 17 euro.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here