Altijd al achter de schermen willen kijken bij evenementen van Le Champion? Of benieuwd naar het vernieuwde Circuit Zandvoort? Maak deel uit van het vrijwilligersteam en ervaar het met je eigen ogen. Gedurende het weekend van 28 en 29 maart vindt wandelevenement ’30 van Zandvoort’, het fietsevenement ‘Omloop van Zandvoort’ en het hardloopevenement ‘Zandvoort Circuit Run’ plaats. Ruim vijfhonderd vrijwilligers helpen mee om deze evenementen te kunnen organiseren en jij kan ook helpen.

Vrijwilliger op Zandvoort evenementen

Vrijwilliger zijn bij de evenementen van Le Champion is een leuke ervaring. Gezamelijk draag je een steentje bij. De sfeer tussen de vrijwilligers en deelnemers zorgt voor het ontstaan van vriendschappen en herinneringen die niet snel verdwijnen. Na afloop worden niet alleen de prestaties van de deelnemers gevierd, ook de vrijwilligers delen tijdens een diner hun ervaringen.

Sportief Zandvoort

Bijna dertigduizend deelnemers komen tijdens de drie Zandvoortse evenementen in actie. Zaterdag starten de wandelaars met de tiende editie van de 30 van Zandvoort. Een wandelroute rondom en door het drop dat in het teken staat van de natuur, cultuur en entourage. Zondagochtend staan duizenden fietsers in de pitstraat van het circuit om aan hun Omloop van Zandvoort te beginnen, gevolgd door de hardlopers die hier eveneens het startschot horen tijdens de Zandvoort Circuit Run. Alle evenementen maken gebruik van het circuit.

Vrijwilliger op Zandvoort evenementen

Vrijwilliger op Zandvoort evenementen

Vrijwilliger zijn bij de Zandvoort evenementen is dit jaar helemaal speciaal. Je maakt kennis met het vernieuwde circuit waar de Formule 1 binnenkort, voor het eerst sinds 35 jaar, haar rentree maakt. Voor iedere vrijwilliger is er een rol die bij zijn of haar kwaliteiten past. Zo kun je als enthousiasteling de deelnemers over het parcours begeleiden of kun je met jouw nauwkeurigheid uitstekend van dienst zijn bij het begeleiden van deelnemers naar hun startvakken.

Heb je geen tijd? Of doe je zelf mee met een van de evenementen? Help dan mee met een van de volgende evenementen van Le Champion.

Aanmelden kan via vrijwilligers@lechampion.nl, 072 566 01 29 of direct via lechampion.nl.

Meer Haerlems Bodem? Bekijk het artikel over het benefietdiner van Job en Paula.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here