Het Houtfestival is het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens de festiviteiten wordt de Haarlemmerhout omgetoverd tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder) theater, film, beeldende kunst en heerlijke hapjes. De voorbereidingen voor het Houtfestival voor volgende zomer zijn nu al in volle gang en daarom is dit leuke muziekfestijn op zoek naar mensen die hun vrijwillige steentje willen bijdragen, want het Houtfestival zoekt jou!

Kun jij als geen ander mensen binden? Dan is dit een perfecte functie. Je onderhoudt de relatie met bestaande donateurs (Houtvriendjes) door middel van een periodieke nieuwsbrief, leuke acties in samenwerking met lokale ondernemers en een unieke brunch op zondag van het festival. Ook ga je uiteraard op zoek naar leuke kansen om nieuwe Houtvriendjes aan het Houtfestival te binden. Alle creatieve ideeën hiervoor zijn bespreekbaar.

vrijwilligers

Ben jij iemand die het geweldig vindt om het festival te laten leven bij een zo groot mogelijk publiek? Samen met de rest van het communicatieteam beheer je de social media sites (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube) van het festival om de pers en het publiek te binden en de schare supporters zo groot mogelijk te maken. Tijdens het festival zorg je voor doorlopende sfeerimpressies op social media; ervaring met het opstellen van advertenties op Social Media is een pré.

vrijwilligers

Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je meer weten over de organisatie en hoe je een bijdrage kunt leveren? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar publiciteit@houtfestival.nl.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog een kijkje nemen op http://www.houtfestival.nl!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here