Wij zeggen je what up is met Baskerville! Onlangs was het duo, versterkt met Bart (Bade) en Linda (Bombay Show Pig), in Budapest. Hier hebben ze op het Balaton Sound Festival een te gek optreden gegeven. 

What happened:
Bij aankomst zijn ze naar het A38 ship (een club in de Donau waar Baskerville vorig jaar heeft gedraaid) gereisd. Vervolgens ging de hele crew naar de Crystal Castles om met een uitzicht over de Donau en een verlicht Budapest, cocktails te nuttigen op het bovendek. “De show was te gek en de gehele voorbereiding van opbouw en linecheck erg smooth. We werden super verzorgd daar door onze p.a. Petra!” aldus tourmanager Woody.  Na de show hebben ze het festival en acts als Justice en Bloody Beetroots gechecked, wat ze erg tof vonden!

Maar hoe komt Baskerville in Budapest, vraag jij je misschien af? Het antwoord is met het vliegtuig en dankzij één van de ‘boekers’ van Sziget. Deze guy vindt, net als wij, Baskerville te gek en verblijd het Oostblok met optredens. (Baskerville heeft al 3x op Sziget gestaan!)

IMG_6608

What’s about to happen:
Dat je niet naar Budapest afreist om Baskerville te zien zullen we je vergeven. Maar in augustus zijn ‘gewoon’ weer aan het optreden in Nederland. Dus, wat komt er nog aan van Baskerville?

Op 3 augustus staan ze op Solar in Roermond en de volgende dag (4 aug) zijn ze met de zelfde energie aanwezig op het Zomerparkfeest in Venlo. Het weekend daarop (10 aug) kan je ze checken bij het Boochfestival in Heerlen. De laatste kan in augustus is op de 25e bij Mixstream in Heerhugowaard. Als klap op de vuurpijl eindigt deze lijst met hun optreden op Valtifest, 7 september.

We hadden het al geschreven, maar zeggen het gewoon nog een keer:
Het nieuwe album van Baskerville wordt op 18 oktober gereleased, tijdens het Amsterdam Dance Event in de Sugarfactory. Zoals we van Baskerville gewend zijn, kan je features horen met nieuwe en oude bekende muzikanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here