De nieuwe WAJO! Feest- en spelshow van evenementenbureau Je Suis Energy wordt vrijdag 6 Maart gelanceerd in Patronaat Haarlem. WAJO! verrast met theater, dansbare muziek, toffe spellen en te gekke prijzen voor de deelnemers.

WAJO! Feest- en speelshow

WAJO! Feest- en spelshow: verrassend theater om je oren

Anders dan bij bestaande feestconcepten staat bij WAJO! ‘verrassend theater’ centraal. Bezoekers kunnen niet alleen dansen op de lekkerste hits van de ‘90s tot nu, maar ook deelnemen aan activiteiten op het podium en in de zaal. De winnaar van iedere activiteit wordt in de watten gelegd; persoon in kwestie mag zelfs plaatsnemen op een speciaal gebouwde mega-troon, als KONING(IN) WAJO!

WAJO! Feest- en spelshow

’s Lands meest anarchistische goochelduo is erbij!

Welke activiteiten er precies te doen zijn op 6 Maart blijft natuurlijk nog geheim, maar denk aan ludieke duels met een dik knipoog. “Een beetje zoals bij De Droomshow of Now or Never, tv shows van weleer. Iedereen moet een spel kunnen winnen, we doen de meest uiteenlopende dingen,” aldus Daan Baars, een van de organisatoren. “Alles is lekker toegankelijk, maar wel lach opwekkend. De activiteiten zijn niet stoer of macho,” vult compagnon Jelle van Gijtenbeek aan. Een draaiboek is er wel, maar er blijft veel ruimte voor spontaniteit. Kan ook niet anders, want komende editie wordt gehost door niemand minder dan ‘Magic Tom & Yuri’, ’s lands meest anarchistische magische duo. Zij leiden de show met hun mix van theater, magic, punk, dans en vooral heel veel komedie.  

WAJO! Feest- en spelshow

Je Suis Energy

WAJO! Feest-, Spelshow is een productie van Je Suis Energy. Het creatieve bureau heeft ruime ervaring in de landelijke evenementenscene en is tevens organisator van het Haarlemse muziekfestival PolderGoud. Met WAJO! heeft de organisatie de hoogtepunten van jarenlange feest- en festivalervaringen samengevoegd in een clubavond.

Dit bericht is een samenwerking tussen HB en Je Suis Energy. Ook samenwerken met Haerlems Bodem klik hier voor de voorwaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here