UPDATE: Wegens succes blijft de We Are Labels Outlet op de Grote Houtstraat tot en met eind november open op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Er zijn wederom meer dan 5000 nieuwe items toegevoegd! Met zoveel nieuwe items is het zeker de moeite waard om nog eens langs te gaan. Dus ook al heb je al een kijkje genomen en een item gescoord, kun je zeker weer gaan shoppen voor een nieuwe ronde!   

Vanaf vrijdag 20 oktober opent het bekende multi-brand modebedrijf We Are Labels, in het oude VIP pand, op de Grote Houtstraat 124 de speciale We Are Labels Outlet. Hier vind je 10 dagen lang meer dan 5000 heren en dames items van onder andere Minimum, Elvine, Samsoe & Samsoe, Second Female, MbyM en Modström met kortingen tot wel 70%. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent want de outlet blijft maar tot en met 29 oktober op de Grote Houtstraat aanwezig.

We Are Labels Outlet

In de We Are Labels Outlet vind je leuke fall / winter mode items.  Het bedrijf koos voor Haarlem omdat de indentiteit van We Are Labels en Haarlem veel overeenkomsten vertoont. Oprichter Pieter-Bas Broeke zegt: “We zijn altijd op zoek naar panden die goed bij onze identiteit passen en toen dit pand voorbij kwam en er de mogelijkheid was om hier 10 dagen te zitten twijfelden we geen seconde.” De historie en vele shopgelegenheden die Haarlem rijk is sluiten goed aan bij We Are Labels. “Ons hele team is gek op Haarlem en een aantal van ons komen er ook oorspronkelijk vandaan zoals onze Retail Manager.” Helaas blijft de outlet dus maar 10 dagen open, maar wees gerust tijdens deze dagen zul unieke items kunnen scoren. Dagelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan het assortiment. Get fashion-ready for winter!

We Are Labels Outlet
In de We Are Labels Outlet vind je onder andere Minimum, Elvine en Samsøe & Samsøe (foto).

We Are Labels

Het straatbeeld in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen kan niet langer bedacht worden zonder We Are Labels. Het Nederlandse modebedrijf opende eind 2010 haar eerste boetiek in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In totaal heeft We Are Labels tien stores waarvan zes in Amsterdam, één in Rotterdam, Den Haag, Amstelveen en Antwerpen. Daarnaast is er natuurlijk een webshop. Bij We Are Labels vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren en een mooie selectie aan gifts en accessoires. Bovendien voegen ze op regelmatige basis nieuwe merken aan de collectie toe. We Are Labels heeft een sterke en unieke brand DNA en creëert eigen content die hier perfect op aansluit.

Meld je aan op het Facebookevent en blijf zo op de hoogte van de laatste updates.

we are labels outlet

Affordable fashion

De collectie van We Are Labels is on-trend én affordable, daarom is zo’n 80% van de collectie geprijsd tussen de € 40,- en € 80,-. Bovendien komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items bij. Zo blijft het aanbod zo enorm gevarieerd. We Are Labels biedt hiermee een onderscheidend concept en is een mooie vervanger voor het standaard modestraatbeeld.

We Are Labels Outlet | Grote Houtstraat 124 | Openingstijden: Vrijdag & Zaterdag 10:00 – 18:00 uur | Zondag 12:00 – 17:00 uur 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here