We Are Public start in Haarlem! Op 19 januari ging de teller van We Are Public Haarlem van start. Met een groot feest werd het fenomeen geïntroduceerd in onze stad. Velen cultuuroptimisten waren hyped en begonnen zich actief aan te melden. En nu vijf weken later heeft We Are Public meer dan 900 nieuwe leden en wordt We Are Public Haarlem een feit. 

We Are Public start in Haarlem

Op 23 februari vierde We Are Public een groot feest dat ze 918 leden hebben behaald. Dit vierden zij met alle cultuuroptimisten in de Stadsschouwburg & Philharmonie. Met zijn allen genoten zij van ‘Welke Show’ van Ronald Snijders.

We Are Public start in Haarlem

De afgelopen weken heeft We Are Public vanuit hun ‘campandje’ aan de Grote Markt in Haarlem keihard gewerkt hun doel te behalen. Met je pas kan je voor 15 euro per maand onbeperkt naar de beste voorstellingen, concerten, films en exposities in de stad. Matya en Maarten hadden ons al eerder vertelt hoe blij ze zijn met het eindresultaat.  ’Een overweldigend succes!’ vertelde Matya Grabijn, projectleider van We Are Public in Haarlem. ‘We wisten dat het zou lukken maar dat het zo snel zou gaan hadden we niet gedacht’, vulde andere projectleider Maarten Claus aan.

We Are Public start in Haarlem

Nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren

We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Voor 15 euro per maand kunnen leden onbeperkt naar de beste cultuur. Met dit unieke abonnement investeren We Are Public-leden mee in cultuur en zorgt het platform voor meer publiek en meer inkomsten voor cultuur. Iets wat in deze tijd nieuw perspectief kan bieden voor al die mooie cultuurinstellingen van de stad. We Are Public is hard op weg een landelijke beweging te worden. Het platform bestaat nu in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Helmond. En vanaf nu dus ook in Haarlem. Na Haarlem zijn Leiden en Delft aan de beurt en halverwege dit jaar zullen de nieuwe steden onthuld worden. We Are Public bouwt aan één avontuurlijk cultuurlidmaatschap voor heel Nederland. Een landelijke community van cultuuroptimisten die de cultuursector op zijn kop zet. 

We Are Public

 

Je kan met je pas terecht in o.a. Patronaat, Toneelschuur- en Filmschuur, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, De Pletterij, 37PK, Kunstfort bij Vijfhuizen, Museum Haarlem, De Vishal, ABC Architectuurcentrum Haarlem, Nieuwe Vide, Dolhuys Museum, Openluchttheater Caprera . Daarnaast is de pas ook geldig in Amsterdam, Den Haag en Brabant.

We Are Public

Check www.wearepublic.nl voor meer info! Klik hier voor meer foto’s van het feestje. 

Foto’s door: Félice Hofhuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here