Heb jij nog oude IT-apparatuur?

0
434

Van 14 t/m 18 januari is het de nationale week van de Circulaire Economie. In de Waarderpolder wordt deze week een actie georganiseerd, alle mkb’ers uit de Waarderpolder kunnen gratis hun elektronisch afval laten vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging.

Waarderpolder, kom maar door met je oude apparatuur!

In de week van de Circulaire Economie kunnen mkb’ers uit de Waarderpolder tussen 7.00 uur en 16.30 uur gratis hun elektronisch afval afleveren bij Brantjes. Dit kunnen laptops, harddisks, printers, schermen, kopieermachines of hele servers zijn. Brantjes is gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijk datamateriaal. Dat gebeurt volledig veilig volgens het officiële CA+ keurmerk voor gecertificeerd vernietigen. Desgewenst ontvang je een vernietigingscertificaat. Voor het hergebruik van de waardevolle restmaterialen wordt samengewerkt met Sims Recycling Solutions. Een mooie mogelijkheid om met jouw elektronisch afval op veilige manier bij te dragen aan een circulaire economie.

Wil jij graag je spullen inleveren? Dit kan kosteloos en zonder afspraak bij Brantjes Data-Vernietiging BV (Conradweg 19, Haarlem). Daarnaast biedt Brandjes op woensdag 16 januari de speciale mogelijkheid om het elektronisch materiaal op te halen. Bedrijven kunnen gebruikmaken van deze optie door het formulier in te vullen. Belangrijk is dat bedrijven op woensdag het elektronisch afval laad-klaar hebben staan. Aanmelden voor het laten ophalen van het materiaal kan tot en met 13 januari 2019 via deze link.

De week van de Circulaire Economie

Tijdens de week van de Circulatie Economie zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

De week van de Circulaire Economie

Eerder schreven wij een artikel over het vergroeningsproject in Waarderpolder, check dit artikel hier.

Bron: Parkmanagement Waarderpolder

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here