Komend weekend staat in het teken van yoga. In de Haarlemmer Kweektuin althans, waar de vierde editie van Het Yoga Festival wordt georganiseerd.

Op 23 en 24 september transformeert dit stadspark in een oase van rust, goed eten, maar bovenal in de plek waar lokale en nationale yogadocenten een groot aantal workshops en specials zullen geven aan iedereen die wil. Ervaren of startende yogi – man of vrouw – zelfs kinderen kunnen meedoen, want er is een tent speciaal voor Haarlems kleintjes.

Thema van deze editie van het festival is het vierde chakra: het hartchakra, dat staat voor ‘liefde, openheid en verbinding’.

Yogafestival 2017

Het festival biedt alle mogelijkheden om je meer te verdiepen in yoga en de leer erachter. Tussen de workshops door vergaap je je aan de fijnste yogaspullen voor thuis op de Bazaar of geniet je van een stuk taart of een heerlijke lunch van Vuur&Vlam.

Haerlems Bodem is komend weekend in ieder geval van de partij bij Het Yoga Festival. Jij ook?

Tickets zijn verkrijgbaar voor het hele weekend of voor één dag. Koop je ticket vast via de website, dan ben je voordeliger uit: www.yogafestivalhaarlem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here