Donderdag 16 april gaan jouw favo vrienden van Haerlems Bodem Dennis en Michael weer een Q&A organiseren met burgemeester Jos Wienen. Heb jij een vraag over de coronacrsis dan kan je die middels een live stream stellen aan de burgemeester die hem meteen beantwoordt.

Q&A Jos Wienen
Jos Wienen Q&A.

Q&A met Jos Wienen was groot succes

Woensdag 1 april deden we de eerste keer een live stream die werd uitgezonden op de facebookpagina van de gemeente Haarlem en hun Instagramaccount. Ook onze media-vriend NH nieuws zond de stream uit. Er werden tal van vragen gesteld met gevarieerde onderwerpen: van schilders tot verzorgers en van jong tot oud, alles kwam voorbij. De vraag van Simone bijvoorbeeld of mensen woonachtig in het centrum en werken in vitale beroepen hun auto nu gratis mogen parkeren was erg handig.

 Burgemeester, wanneer gaat de corona weg

Dochtertje van Jelle

Een andere vraag kwam van de zesjarige dochter van Jelle. Zij vroeg aan de burgmeester wanneer de corona weggaat en waneer ze weer naar school kan. De burgemeester na een zucht: “Ik zou willen dat ik het kon weten, echt. Maar, ik weet het niet.” Hij richtte zich tot de kijkers thuis en wenste iedereen het allerbeste.

Gericht op jongeren

De komende Q&A gaan we ons meer richten op jongeren. Wil je dus weten wanneer ein-de-lijk de kroegen weer opengaan, je naar je kapper kunt of je weer kunt daten in die fijne wijnbar? Schakel dan donderdag vanaf 19:00 uur via onze Facebookpagina, die van de gemeente Haarlem of onze media-vriend NH nieuws.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de actie Held op Sokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here