In 1883 werd de eerste editie van Het Haarlem’s Dagblad uitgegeven. In een tijd dat kranten de boventoon voerden en het nieuws dicteerde. De bode was belangrijk, het nieuws was bepalend voor de orde van de dag en het papier ging gretig van hand tot hand. Nu, 130 jaar later, staan we aan het begin van een revolutie; Haerlems Bodem, de online nieuwsbode.

Revolutionair
Nieuws is nog steeds belangrijk, maar papier moet plaats maken voor online. Opgericht om het nieuws aan te bieden dat de Haarlemmers willen lezen. Nieuws uit eigen stad, met de focus op nieuws uit Haarlemse niches. 

Saai? Hell no! Haerlems Bodem doet zijn uiterste best om nieuws te vinden, waar geen ander medium bericht van doet. Met connecties in verschillende segmenten weet Haerlems Bodem ook nieuws te vinden dat jou boeit. Van interviews met je favoriete winkel tot reviews over exposities, Haerlems Bodem dekt de lading. 

Bericht
Op het platform vind je korte doch doortastende berichten en is het eenvoudig om nieuws te vinden dat je interesseert. Het nieuws van Haerlems Bodem bestaat tenslotte uit het nieuws dat de Haarlemmers creëren. Verwacht geen ellenlange artikelen en stockfoto’s, maar adequate en beknopte berichtgeving ondersteund met eigen illustraties.

Onderscheidend
Haerlems Bodem onderscheid zich door twee functionaliteiten:

de Uitgaansagenda en de Gouden Bodem.

De uitgaansagenda toont via een overzichtelijk schema precies wat er vandaag, deze week, deze maand en volgende maand te doen is. De Gouden Bodem is een functionaliteit die doet denken aan een bedrijvengids. De bedrijven die in de Gouden Bodem staan zijn niet de bedrijven die het meest betalen, maar bedrijven die onze goedkeuring hebben. Zij zijn je tijd en geld waard!

Daarnaast is Haerlems Bodem te vinden via social media zoals Facebook en Tumblr. Dit omdat onze lezers zich hier ook bevinden en social media kanalen soms een beter medium zijn om via te berichten.

Bewegen, Onderwijzen, Dromen, Entertainen en Marketen vormen samen de BODEM van dit platform.

Was getekend,

Haerlems Bodem

HaerlemsBodemLogo_OnzeTrots

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here