Ondernemers en grootverbruikers van energie (méér dan 25.000m³ gas of 50.000kWh elektriciteit per jaar) opgelet. Je moet vóór 1 juli aangeven of je met jouw bedrijf energiebesparende maatregelen hebt genomen. Dus de grote vraag: ben jij al informatieplicht-gereed?

Werkbijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing

Als ondernemer moet je onder andere een elektronisch formulier invullen over jouw energieverbruik. Voor ondernemers die hier meer over willen weten, kun je je donderdag 27 juni van 15:00 uur tot 18:00 uur laten informeren op het kantoor aan de Waarderweg 50-C. Medewerkers van de Omgevingsdienst ondersteunen die middag met het online invullen van het elektronisch formulier. Voor het invullen van het E-loket is een E-herkenning nodig. Heb je die nog niet, vraag deze dan tijdig aan. Neem een laptop, e-herkenning, energiebesparingsrapporten/scans (wanneer aanwezig) mee en meld je aan!

Neem er de tijd voor

Het invullen van de genomen maatregelen loopt via het E-loket op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, www.rvo.nl. Uit de eerste ervaringen van bedrijven met het E-loket van RvO hoort Parkmanagement Waarderpolder dat de invulling complex en tijdrovend is. Om bedrijven hierbij te helpen organiseert Parkmanagement Waarderpolder in samenwerking met de Omgevingsdienst IJmond de werkbijeenkomst: Invulmiddag Informatieplicht Energiebesparing.

Details

Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50C, Haarlem
Datum: 27 juni 2019
Aanvang: 15.00 uur
Geplande eindtijd: 18.00 uur

Aanmelden kan via dit formulier.

Meer Haerlems Bodem? Luister hier de nieuwste HB podcast Politics met wethouder Marie–Thérèse Meijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here