Werken bij Haerlems Bodem

Haerlems Bodem Werken bij

Bij Haerlems Bodem zijn we altijd opzoek naar creatieve en enthousiaste mensen om het team te versterken. We werken met vrijwilligers, stagiairs, betaalde medewerkers en opdrachtnemers. Zo heeft iedereen zijn eigen aandeel in Haerlems Bodem. Wij jij ook werken bij Haerlems Bodem? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Vrijwillig
Je kunt je altijd aanmelden als vrijwilliger bij Haerlems Bodem. We geven je de ruimte om een portfolio op te bouwen, ervaring op te doen in journalistiek, fotografie, videografie en online media. Daarbij helpen we je bij het creëren van een sterk netwerk. We werken aan toffe nieuwe producten en iedereens input en ideeën zijn welkom. Wel zijn er enkele criteria om aan Haerlems Bodem deel te nemen. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 jaar oud zijn, maar de voornaamste vraag is: hoe ben jij een toevoeging aan ons team? Denk je dat jij een aanwinst voor Haerlems Bodem bent? Stuur dan een motiverende mail naar redactie@haerlemsbodem.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

In deze video vertelt redactrice Zehra Gungor over werken bij Haerlems Bodem. Wat er zo leuk aan is en welke kansen het creëert:

In deze video vertelt fotografe Sandra Reeb-Gruber over de bijzondere plekken en mensen die ze tegenkomt.

Voor de actuele stages kijk op haerlemsbodem.nl/stages. Haerlems Bodem is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf.

Werken bij Haerlems Bodem
Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, wel zijn er stageplaatsen en kun je altijd vrijwillig aan de slag. Open sollicitaties mogen naar info@haerlemsbodem.nl. Acquisitie op basis van openstaande vacatures wordt niet geapprecieerd.