[VIDEO] Werken bij Haerlems Bodem: Sandra Reeb-Gruber

0
219

Bij Haerlems Bodem zijn we altijd opzoek naar creatieve en enthousiaste mensen om het team te versterken. We werken met vrijwilligers, stagiairs, betaalde medewerkers en opdrachtnemers. Zo heeft iedereen zijn eigen aandeel in Haerlems Bodem. Deze keer fotografe Sandra Reeb-Gruber.

Fotografe Sandra Reeb-Gruber

In deze video vertelt fotografe Sandra Reeb-Gruber over werken bij Haerlems Bodem en de bijzondere plekken en mensen die ze tegenkomt. Wij jij ook werken bij Haerlems Bodem? Kijk dan op haerlemsbodem.nl/werken-bij voor de mogelijkheden.

Vrijwillig

Je kunt je altijd aanmelden als vrijwilliger bij Haerlems Bodem. We geven je de ruimte om een portfolio op te bouwen, ervaring op te doen in journalistiek, fotografie, videografie en online media. Daarbij helpen we je bij het creëren van een sterk netwerk. We werken aan toffe nieuwe producten en iedereens input en ideeën zijn welkom. Wel zijn er enkele criteria om aan Haerlems Bodem deel te nemen. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 jaar oud zijn, maar de voornaamste vraag is: hoe ben jij een toevoeging aan ons team? Denk je dat jij een aanwinst voor Haerlems Bodem bent? Stuur dan een motiverende mail naar redactie@haerlemsbodem.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer videos over werken bij Haerlems Bodem vind je op ons Youtubekanaal. Bekijk bijvoorbeeld de video met redactrice Zehra Gungor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here