Er zijn weer werkzaamheden in Haarlem, dit keer op twee plekken. In de avonden van woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 voert BAM Infra werkzaamheden uit aan het asfalt van de Camera Obscuraweg. Ook wordt op deze dagen de metalen drempel op de Vergierdeweg verwijderd en dichtgestraat. Kortom: omrijden dus. 

Werkzaamheden aan Camera Obscuraweg
De fly-over richting de Waarderpolder. Bron: google.maps.nl

Werkzaamheden in Haarlem op twee locaties

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de fly-over vanaf N200 richting de stad afgesloten. Het verkeer kan het centrum via de Amsterdamsevaart wel bereiken. Deze alternatieve route zal met bebording worden aangegeven. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt een rijbaan van de Camera Obscuraweg afgesloten en wordt de maximale snelheid aangepast naar 30 km per uur. Dit zal met bebording worden aangegeven.

De Vergierdeweg. Bron: Google.maps.nl.

Ook de Vergierdeweg onder handen genomen

Ook wordt dinsdag 15 en woensdag 16 mei de metalen drempel op de Vergierdeweg verwijderd en dichtgestraat. Tijdens het dichtstraten op woensdag 16 mei wordt de weg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden vinden die dag plaats tussen 9.00 en 15.00 uur.

Geen idee hoe je nu op plaats van bestemming moet komen? Gebruik de makkelijke wegwerkzaamheden routeplanner via de site van de Gemeente.

Meer Haerlems Bodem? Check hier het verslag van Bevrijdingspop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here