Op de participatiemarkt staan tal van organisaties met informatie over activiteiten in Haarlem en Zandvoort, dagbesteding, (vrijwilligers-) werk, scholing, werkstages. Ontdek de mogelijkheden die er voor jou zijn. Ontmoet ruim 40 organisaties en kijk wat bij jou past! En het leuke: Haerlems Bodem staat er ook. 

Foto uit 2018. Bron: www.participatiemarkthaarlem.nl

Waarom een Participatiemarkt?

Meedoen in je buurt, in een vereniging of bij een organisatie. Samenleven is samen doen. Jezelf activeren kan op allerlei manieren en biedt heel veel voordelen, voor jezelf en voor de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan andere mensen leren kennen, cursussen, ideeën ontwikkelen en nieuwe energie krijgen. Haarlem en Zandvoort staan bol van activiteiten, vacatures, toffe ontwikkelingen en initiatieven. Al deze ideeën worden getoond op de participatiemarkt, zowel aan inwoners als organisaties uit de regio.

Foto uit 2018. Bron: www.participatiemarkthaarlem.nl
Foto uit 2018. Bron: www.participatiemarkthaarlem.nl

Ook vierde editie met informatiestands

De komende Participatiemarkt is alweer de vierde editie. De markt trekt steeds meer organisaties en bezoekers. Het aantal organisaties is gegroeid naar ruim veertig en het aantal bezoekers in 2018 was meer dan duizend. De informatiestands zijn van de deelnemende organisaties. In elke stand staat minimaal één vertegenwoordiger van de organisatie voor toelichting en beantwoording van vragen. De Participatiemarkt bestaat uit diverse informatiestands met informatie over:

  • activiteiten in de wijken
  • dagbesteding
  • vrijwilligerswerk
  • opleidingen & cursussen
  • werkstages
Foto uit 2018. Bron: https://www.participatiemarkthaarlem.nl/fotos/

Initiatief

De Participatiemarkt is een initiatief van Pasmatch Personeelsdiensten, de Bibliotheek Zuid-KennemerlandGemeente Zandvoort en Gemeente Haarlem afdeling Werk en Inkomen en WMO. De markt is gratis en voor iedereen (rolstoel-) toegankelijk. Er is ook gratis vervoer mogelijk, kijk voor tijden en opstapplaatsen op de website. Je bent welkom op woensdag 3 april 2019, 11.00 – 15.00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2, Haarlem en Bibliotheek Zuid-Kennemerland Pasmatch Personeelsdiensten (re-integratiebedrijf)

Kijk voor meer informatie participatiemarkthaarlem.nl. En voor nog meer Haerlems Bodem check je hier het fotoverslag van LAKSHMI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here