Als inwoner van Haarlem ben je nooit alleen en samen maken wij de stad, maar wie zijn Haarlemmers eigenlijk en waar houden ze zich mee bezig? Dat vraagt fotograaf Hans Palmboom, die sinds 2017 samen met zijn mooie vriendin in Haarlem woont, zich af. Met een mooie dosis nieuwsgierigheid en zijn camera gaat hij, onder de noemer ‘Wij zijn Haarlem’, op zoek naar verhalen achter Haarlemmers. Vandaag in ‘Wij Zijn Haarlem’: Erwin

Erwin is een bekend gezicht uit de horeca in Haarlem en omstreken, daarom een ideale kandidaat om eens te vragen hoe hij over Haarlem denkt.

Waarom woon je in Haarlem?
Ik kom oorspronkelijk uit Bloemendaal. Omdat ik op zoek was naar een plekje voor mijzelf ben ik in Haarlem terecht gekomen, vanwege werk en mijn vrienden.

Wat vind je zo leuk aan Haarlem?
Ik vind het een gezellige stad, er hangt een goede sfeer. Veel bekenden met de ons-kent-ons mentaliteit en dat is fijn. De horeca is hier uitstekend.

Wat zou je graag anders zien?
Eigenlijk helemaal niks, ik ben erg tevreden!

Vind je het leuk als Hans ook bij jou langskomt voor een foto? Denk dan alvast na over jouw antwoorden op deze drie bovenstaande vragen en mail naar Hans@haerlemsbodem.nl voor een afspraak.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here