Will Knox heeft vrijdag zijn nieuwe single Jerusalem uitgebracht. Het nummer is nu online te beluisteren en te downloaden. De single is een voorbode op de EP Little Holylands, welke 22 maart verschijnt. Daarna volgt een clubtour door het hele land.

Jerusalem is de eerste single van de nieuwe EP Little Holylands en is geproduceerd door Martijn Groeneveld (Blaudzun, Emil Landman). “This EP is about the search for happiness. Each song is a place that represents something different on that journey – some places are metaphorical and others are much closer to home for me.” aldus Will Knox.

Ken jij Will Knox al?

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. Op zijn achttiende verhuisde hij naar de Verenigde Staten, waar hij studeerde aan het Berklee College of Music en enkele jaren in New York doorbracht. Hier maakte hij faam in de muziekscene van de Lower East Side door twee albums op te nemen met producer Fab Dupont (3x Grammy genomineerd). Dit gebeurde nadat Will op een open mic-avond was ontdekt. Daarnaast is de muzikant regelmatig in Amsterdam te vinden als componist en tekstdichter voor andere Europese artiesten. Inmiddels woont de singer-songwriter in Haarlem.

Will Knox was voorheen te zien op festivals als Concert At Sea, Royal Park Live & Bevrijdingspop Haarlem én gaf een uitverkochte show in Paradiso. Vanaf 22 maart gaat de singer-songwriter door het hele land op tour met Jerusalem, zijn nieuwe EP.

Tourdata

27-03-2019        Stathe                 Utrecht

31-03-2019        Gigant Cafe         Apeldoorn

04-04-2019        Erin’s Isle            Heerlen

05-04-2019        Simplon              Groningen

13-04-2019        Nijend24             Anderen

18-04-2019        Metropool           Enschede

Jerusalem is vanaf nu te horen op alle streamingplatformen.
Kijk voor meer informatie op www.will-knox.com.

Voor meer Haerlems Bodem check dit artikel over Dirk Boterbloem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here