“1, 2, 3, 4… hoedje van, hoedje van…” Er is geen Nederlander die dit zinnetje niet kan aanvullen.
Dat zou wel eens een catchy thema kunnen zijn, moeten ze bij Rapa Nui gedacht hebben, want dit thema hangt nu aan de start van een nieuw strandseizoen vol dansjes, zon-uren en zomerse versnaperingen.

Legendarisch

Als je al iets in je agenda had staan voor zaterdag 18 maart, zou ik maar snel even gaan bellen om jezelf ziek te melden, want er is maar één plek waar je wilt zijn die avond: op het strand van Zandvoort aan Zee. Het zomerseizoen gaat weer van start en bij Rapa Nui is dat altijd een aanleiding waar je de rest van het jaar op kunt teren, vanwege het -iedere keer weer legendarische- openingsfeest.

Dak eraf

De eerste zomer van Rapa Nui was die van 2006. Sindsdien zijn er wat dingen veranderd op de vloer en in het interieur, maar wat overeind blijft staan zijn de openingsfeestjes. Mensen uit Haarlem, omstreken en ver daarbuiten weten dat een feestje bij Rapa garant staat voor een avond vol plezier waar je je de volgende dag niks meer van herinnert. Ondanks dat het paviljoen net is opgebouwd, gaat het spreekwoordelijke dak er toch altijd weer van af.

All night entertainment

Mocht je denken: ik ken die feestjes nu wel, dan is dit het jaar om die gedachte even aan de kant te zetten en tóch te gaan. Het is hetzelfde team dat achter de organisatie zit, dus de sterke formule is onveranderd, maar inhoudelijk is het net even anders dit jaar. Je wordt werkelijk de hele avond geëntertaind, in iedere hoek van de tent gebeurt wel wat. Eet je mee met het walking dinner of kom je na het eten, het maakt niet uit; je valt van de ene verrassing in de andere gekkigheid.

Namedropping

We gaan niet alles weggeven, maar voor jouw beeldvorming doen we even een opsomminkje: Je Suis Energy, heel veel hoedjes, beschilderde hoofden, Pat Smith (en als die naam geen belletje doet rinkelen, dan zeggen we Splendid), Fata Boom, heel veel hoedjes, Sjef Rolet, silent disco, DJ Aiscream en nog meer hoedjes.

Hoedjes?

Ja, het thema is dus ‘hoedje van plezier’ en ook dat is voor iedereen leuk. Als je houdt van een verkleedpartij kan je helemaal los, maar ook als je daar niet zo van bent is het overzichtelijk, want je hoeft alleen maar een hoofddeksel op te zetten. Er zijn mensen die daar onwijs van opknappen.

Taxi!

Rapa heeft weer een leuke deal gemaakt met Taxi 13000: vanuit heel Haarlem (dit was voorheen alleen vanaf het station) met vier personen voor € 17,50 en met acht personen in een busje voor € 22,50. Die taxi krijg je geheid vol, want dit feestje gaat je vrienden opleveren. Al was het maar voor één avond.

Winnen

Het openingsfeest is niet gratis, maar alle andere feestjes bij Rapa Nui zijn dat wel, dus eigenlijk betaal je €17,50 voor een zomer lang legendariteiten. Veel kun je het niet noemen. Toch is er een mogelijkheid dat je gratis naar binnen kan; het toeval wil namelijk dat Rapa Nui van Haerlems Bodem houdt en dat die liefde wederzijds is, dus we mogen kaarten weggeven. Maar daar moet je wel iets voor doen! Verzin een uitspraak met een hoofddeksel. Petje, hoedje, baret, Duitse helm, het maakt niet uit welke je gebruikt, als het maar onderdeel is van een uitspraak die niet bestaat. Zet ‘m onder dit item of onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina. De leukste wint twee kaarten (excl. walking dinner). Ze zijn bij Rapa al lekker creatief geweest (kijk maar in de omschrijving van het Facebook event), dus laat je inspireren.

Details

  • Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort aan Zee
  • Zaterdag 18 maart 2017
  • Walking dinner vanaf 16.30 uur
  • Feest vanaf 19.30 uur – wees op tijd: om 24.00 moet het afgelopen zijn
  • Kaart feest is € 17,50
  • Kaart walking dinner incl. feest is € 23,50 (daar krijg je het zomerse welkomstdrankje Ketel 1 bij)
  • Inclusief: Voor niets gaat de zon weer onder, maar deze avond kun je ook voor niets je jas ophangen. En je mag gratis naar de wc.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here