De geruchten zijn waar! Het Patronaat & strandclub Woodstock69 presenteren op donderdag 17 juli Wu-Stock op het strand van Bloemendaal Aan Zee. Wu-Stock is een combinatie van de Wu-Tang Clan en Woodstock69, een uniek evenement met optredens van Method Man & Redman, Raekwon & Ghostface Killah. Daarnaast wordt er muziek verzorgd door Wu-Tang DJ’s Allah Mathematics, Sueside en Dice. Het volledige event duurt van 17.00 uur tot 23.00 uur. 

Voor Method Man & Redman is het dit jaar precies 15 jaar geleden dat zij hun gezamenlijke debuutalbum ‘Blackout!’ uitbrachten en willen dat vieren met een speciale tour . Wat is een betere plek voor een feest dan het strand? En met twee extra Wu-Tang members in de vorm van Raekwon & Ghostface Killah wordt dit een unieke avond. Op, de nu al legendarische dag, 17 juli doen de artiesten allemaal een ‘eigen concert’, met als overlap het gezamenlijke werk. Dit is een uniek event voor Nederland, nog nooit eerder traden Raekwon, Ghostface Killah en Method Man samen op met hun eigen materiaal. Wu-Stock wordt omlijst door drie Wu Tang dj’s: DJ Allah Mathetics, DJ Sueside en DJ Dice.

wstk-flyer-A5 [DIGITAL]

Wu-Tang Clan staat nu volop in de schijnwerpers vanwege het 20-jarige jubileum en de komst van een nieuw album met de titel ‘A Better Tomorrow’. Daarnaast hebben ze onlangs aangekondigd een album uit te zullen brengen met de titel ‘Once Upon A Time in Shaolin’, waar slechts 1 exemplaar van gaat verschijnen als kunstobject. Helaas kunnen wij niet mee doen met bieden, want we zijn geen miljonair. Daarom moet je gewoon aanwezig zijn en mee doen met de party! Wees er snel bij met het aanschaffen van je ticket, want Wu-Stock is het strandevenement van het jaar voor hip-hop liefhebbers!

Voor de tickets hoef je alleen hier te klikken…  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here