Het is niet het ruime sop zoals het bij een waardig zeerot betaamt. En ook het schip valt misschien iets kleiner uit dan de schepen varend met hun boegbeeld over de zeven zeeën. Maar toch, varen is varen en Veerpont Spaarneveer is op zoek naar vrijwillige schippers. 

Veerpont Spaarneveer

Fietspont Spaarneveer is de gratis verbinding voor fietsers en voetgangers tussen de Belgiëlaan in Schalkwijk en de Spaarnelaan in Haarlem-Zuid. Per overtocht kunnen twaalf passagiers mee. Het pontje is sinds 30 augustus 2012 in gebruik. Stichting De Stad Heeft Je Nodig verzorgt de bemensing van de pont.

Veerpont Spaarneveer Ben jij de nieuwe Captain

De nieuwe Kapitein moet enthousiast en klantvriendelijk zijn, en hij (of zij) beschikt over twee rotsvaste zeebenen. Je dient minimaal twee diensten van vier uur per week te varen. Met verplicht vaarbewijs en marifooncertificaat (Spaarnelanden biedt de mogelijkheid om deze halen) dien je de pont op de juiste koerst te varen – heen en weer. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover, en eventuele reiskosten worden vergoed.

De vaartijden van Spaarneveer zijn:
maandag t/m vrijdag 07.00- 19.00 uur
zaterdag 08.00-19.00 uur
zon- en feestdagen 09.00-19.00 uur
De overtocht is gratis.

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor deze uitdagende klus, mail dan je motivatie en CV naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun contact opnemen met Richard van Broekhuizen, bereikbaar op telefoonnummer 023 – 7517 256.

Meer Haerlems Bodem? Check de slimme verkeerslichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here