Zit jij ook wel eens met je handen in het haar of zit jouw creative proces in een dwangbuis? Misschien kan Martijn Aslander jou dan weer op weg helpen tijdens Zinnen op Zondag in de Bibliotheek Haarlem centrum. 

Grootste hunebed ter wereld

In 2000 besloot Martijn Aslander, professioneel lifehacker, zichzelf uit de dagen: hij bouwde een hunebed. Ja, een echte en dat in zestien dagen. Met een hoop helpende handen – veertienduizend om precies te zijn –  en vele tegenslagen kreeg hij het uiteindelijk voor elkaar: het grootste hunebed ter wereld! Zeventien jaar later besefte Martijn pas hoe bepalend dat bouwproject is geweest voor zijn verdere leven; hoe het zijn kijk op zijn bestaan en ideeën veranderde.

Hoe word je vrienden met beren op de weg

Zit jij ook wel eens helemaal vast in een ogenschijnlijk onmogelijk project? Tijdens Zinnen op Zondag vertelt Martijn Aslander hoe hij met tegenslagen omgaat. Nu en tijdens het hunebedproject. Hoe je vrienden wordt met de beren op de weg of hoe je ze in ieder geval te slim af kunt zijn. Zijn inzichten en ervaringen verwerkte hij in het boek Hoe bouw je een hunebed?

Martijn Aslander is stand-upfilosoof, boardroom sparring partner, auteur en hij bouwde dus handmatig het grootste hunebed ter wereld. Ook stond deze ‘omdenker’ aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met humor en harstocht de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Zinnen op Zondag met Martijn Aslander

In samenwerking met diverse boekhandels geeft de Bibliotheek Zuid-Kennemerland elke Logo Boekhandel De Vries Van Stockummaand een boek het podium in de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum. Dit gaat van filosofie tot straattaal en van gevestigd tot net bevestigd. Zinnen op Zondag staat garant voor een zinnenprikkelende portie aan literatuur. Deze editie van Zinnen op Zondag wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel De Vries Van Stockum.

24 februari 2019, van 16:00 tot 17:30 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 5,- / € 10,- (niet-leden)

Meer Haerlems Bodem? Check Loes en haar sport challenge 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here