Zoefzoef – nu ook op vrijdag door de straten

0
485

Zoefzoef, een autootje dat je wellicht al voorbij hebt zien scheuren. De compacte vierwieler rijdt voor iedereen, maar speciaal voor mensen die minder mobiel zijn. We boffen, want deze ‘waggie’ zoeft nu ook op vrijdag.

Zoefzoef

Zoefzoef

De Zoefzoef is een compact elektrisch vervoersmiddel voor vier personen en rijdt alleen korte afstanden in de twee stadsdelen Zuidwest en Schalkwijk. Dit ter aanvulling op het bestaande ov en taxivervoer. De chauffeur maakt graag een praatje en biedt begeleiding waar nodig. Je boodschappen, rolstoel of rollator kunnen gewoon mee; een ideale oplossing dus voor een ritje naar familie, huisarts, museum of supermarkt.

Zoefzoef

Nu ook op vrijdag

Door de vele ritaanvragen en aanmeldingen van vrijwillige chauffeurs, rijdt de Zoefzoef nu ook op vrijdag in Haarlem Zuidwest. De auto zoeft op alle doordeweekse dagen van 9:00 tot 17:00 uur, zowel in Schalkwijk als Haarlem Zuidwest. Je belt om te reserveren en de chauffeurs rijden u van deur tot deur, de kosten zijn 1,50 per rit. Voor een ritje in Zuidwest bel je 023-532 42 61 en voor in Schalkwijk bel je naar 023-543 60 46.

Lekker scheuren in de Zoefzoef?

Altijd al in een dit autootje willen rijden? Dan is dit je kans, de vervoersdienst is namelijk op zoek naar mensen die zich een dagdeel per week willen inzetten als chauffeur. Ook zoekt Zoefzoef mensen voor het opnemen van de telefoon en plannen van ritten. Meer info? Lees www.zoefzoefhaarlem.nl

Geen genoeg gehad van de Zoefzoef? Lees dan dit artikel

Video via NH Nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here