Werk jij deze zomer aan een fit en uitgerust brein? Dan ben je bij het Dolhuys aan het goede adres. Een pubquiz over de geest, yogalessen in het museum en live optredens van (on)bekend talent tijdens de Thuyskamersessies. Vanaf 12 juli t/m 30 augustus heeft het Dolhuys een bomvol zomerprogramma.

Pubquiz
Het Dolhuys trapt de zomer af met een ‘Pubquiz over de geest’ op donderdag 12 juli. Ben jij expert over het brein? Of heb je het beste geheugen uit je vriendengroep? Meld je dan nu aan met een team en ga de strijd aan met de overige teams! Dus trommel je vrienden, collega’s en/of studiegenoten op en meld jouw team (snel) aan via de website. De pubquiz start om 19.30 uur en bestaat uit 3 rondes met vragen over geheugen, het brein en meer gekkigheid! Mocht je 12 juli niet kunnen, vrees dan niet. Op donderdag 30 augustus wordt het zomerprogramma gesloten met een tweede pubquiz.

Yoga
Ben je toe aan een meer fysieke uitdaging? Donderdag 19 juli start het Dolhuys met yogasessies. Ervaar wat yoga is en hoe je je lichaam en geest in balans kunt brengen. Tijdens de zomervakantie organiseren zijn er zes donderdagavonden (19 juli t/m 23 augustus) van 19.00 tot 20.30 uur yogalessen met Noortje Meulenkamp van Studio Yoco. Los van yoga zijn er ook ademhalingstechnieken, concentratie, mindfulness en yogafilosofie. De lessen zijn geschikt voor beginners als gevorderden. Kosten: €12,50 per les (incl. gratis museumentree en kop muntthee na de les).

Zomerprogramma Dolhuys

Muziek
Wil je liever relaxt achterover leunen? Donderdag 19 juli t/m 23 augustus klinken er muzikale tonen door het museum. Wekelijks biedt museumcafe Thuys een podium aan (on)bekend talent. Inmiddels is de line-up bekend: donderdag 19 juli is Joost Dobbe te gast, 26 juli Merel Sophie, 2 augustus de band Zoetwater,  9 augustus Clara Dijkema, 16 augustus Maurice van Hoek en op 23 augustus sluit Ayonne het programma af! De Thuyskamersessies beginnen wekelijks om 20:00 uur.

Zomerprogramma

Het zomerprogramma vindt plaats in Het Dolhuys | museum van de geest, gevestigd op de Schotersingel 2 te Haarlem. Via de website (www.dolhuys.nl) en Facebook-pagina kun je alvast genieten van wat voorproefjes! Kom je vooraf ook eten? In ons café kun je vanaf 17.30 uur de daghap bestellen voor €12,50. Wel graag vooraf reserveren.

BewarenBewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here