De hogeschool van Osnabrück en haar gemeente vergeven ook dit jaar een beurs. Deze is voor scholier, student, werkende of gewoon iemand die graag beter Duits wil leren, uit Haarlem. Dit jaar is het alweer de 26e internationale Duitse zomertaalcursus. De cursus vindt plaats op de hogeschool Osnabrück. 

Zomertaalcursus Duits

De taalcursus bestaat uit lessen, maar ook een uitgebreid programma met lezingen, bedrijfsbezoeken, sport en cultuur. Je zit dus niet de hele dag in de schoolbanken, je bent ook nog eens je persoonlijke ervaringen aan het uitbreiden. Ter afsluiting van de cursus gaan de deelnemers op een 4-daagse excursie naar Berlijn en Potsdam(!) De cursus vindt plaats van 20 augustus tot en met 17 september 2018 en bevat 90 lesuren op verschillende niveaus.

De beurs

De beurs bestaat uit de kosten voor de cursus inclusief de excursie, de accommodatie. Je kan kiezen uit een studentenflat, het internationale Guest House of bij een gastgezin, wat jij fijn vindt. Ook is een ziektekostenverzekering inbegrepen bij de beurs. Reiskosten en verdere eigen uitgaven voor eten, drinken, uitgaan (etc.) moeten zelf betaald worden. De cursus richt zich op studenten en werkenden met óf zonder voorkennis over de Duitse taal. (Van beginners- tot aan gevorderdenniveau).

Geef je nu op, klik op de link!

Zomertaalcursus Duits

Ouder dan 18 jaar

Ben jij iemand die toevallig 18 jaar of ouder is en wil je graag Duits leren of je kennis hierin verbreden? Pak dan je kans en dien je aanvraag in via het email adres hieronder en wie weet start jij 20 augustus wel met een onvergetelijk avontuur. Inschrijven kan tot 3 april.

E-mail: internationalerelaties@haarlem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here