Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij je onderweg wordt vermaakt met een optreden of act. Dát is de Zonta Walk Haarlem. Dit benefiet evenement vindt op zaterdagavond plaats.

Zalig kuieren met acts en optredens 

Zelfs wie Haarlem goed kent kan nu nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken en verrast worden door verschillende (Haarlemse) artiesten. De circa twaalf optredens zijn zowel op binnen- als buitenlocaties te vinden en zijn zeer divers: muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er valt van alles te beleven. Aan het eind van de wandeling kan ieder ook nog eens genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht.

Wandelen voor een goed doel

Iedereen kan meelopen met de Zonta Walk Haarlem: jong en oud, sportief en ongetraind, alleen, met vrienden en familie of collega’s. De opbrengst gaat naar het goede doel Help Haarlemse vrouwen naar een autonome toekomst, uitgevoerd door Stichting Netwerkpro. Meer informatie over dit project is te vinden op de site van de orgnisatie.

Start en tickets Zonta Walk

Zonta Walk

De lopers gaan van start in het Centrum tussen 19.00 en 20.00 uur en de tocht duurt ongeveer 2 uur. Iedereen kan zo mooi op tijd zijn, om de aankomst van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso te zien. Kaarten zijn te koop via de website en kosten € 10,- mits ze voor 12 april besteld worden. Op de avond zelf zijn de kaartjes
€ 12,50.

Organisatie van de wandeling

De Zonta Walk Haarlem wordt georganiseerd door serviceclub Zonta Kennemerland- Zuid met support van de Gemeente Haarlem. Zonta Kennemerland Zuid is onderdeel van Zonta International, een wereldwijd service-netwerk van vrouwen, welke zich inzet voor de ontwikkeling en vrijheid van vrouwen, zodat zij de kans krijgen om volwaardig mee te doen aan de maatschappij. Zij doen dat door fundraising en door het inzetten van kennis en vaardigheden. Meer informatie vind je op Zontawalk.nl.

Meer Haerlems Bodem? Lees ons review van Mid90s!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here