Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over je zorgverzekering. Ga je voor de zorgverzekeraar in de buurt? Dan kies je voor Zorg en Zekerheid, die samen met de gemeente investeert in gezonde projecten. Die de zorgverleners in de regio goed kent. En net dat stapje extra zet.

Zorg en Zekerheid

Als je zorg nodig hebt, wil je zelf kunnen kiezen waar je behandeld wordt. In het ziekenhuis bij in de buurt. Bij de arts met de kortste wachttijd. Of bij de specialist waarmee u goede ervaringen heeft. Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij jouw in de buurt, biedt die zorg. Ze kennen de zorgverleners in de regio goed. Kunnen net dat stapje extra zetten. Dat komt omdat zijn zich sinds 1825 alleen bezighouden met zorg verzekeren. Zonder winstoogmerk. 

Zorg en Zekerheid

De beste zorg dichtbij

Zorg en Zekerheid werkt graag en goed met regionale zorgverleners. Zo kopen zij de beste zorg in de buurt in. Dicht bij huis, gericht op de kracht van mensen. Uniek is dat de tandarts standaard is opgenomen in al hun aanvullende verzekeringen. En dat je tandartskosten kunt delen met jouw partner. Daarnaast bieden ze in veel aanvullende verzekeringen een tweejaarlijkse gezondheidscheck. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Zorg en Zekerheid
Kookcafé in Zwanenburg leert kinderen bewust omgaan met eten.

Gezonde regio

Zorg en Zekerheid koopt in onze regio niet alleen de beste zorg in. Ook investeren zij in tal van gezonde projecten, samen met zorgverleners, werkgevers, gemeenten en bewoners. Projecten die mensen gezonder maken en verbinden. Ken je bijvoorbeeld Jongeren op Gezond Gewicht? Zorg en Zekerheid is al jaren partner en maakt bijvoorbeeld het multifunctionele speelveld en het Kookcafé in Zwanenburg mogelijk. Hier komen kinderen op een leuke manier in contact met beweging, gezonde voeding en met elkaar.

Meer weten over een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Klik dan hier.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here