Ben jij al een enige tijd actief als zzp’er in Haarlem? Dan organiseren de Kamer van Koophandel en gemeente Haarlem op woensdag 15 november een leuke bijeenkomst waarin je samen met de andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

ZZP’er

Een zzp’er is een zelfstandig ondernemer die geen personeel in dienst heeft: het staat dan ook voor zelfstandige zonder personeel.  De begrippen freelancer, zzp’er en eenmanszaak worden allemaal gebruikt om kleine ondernemers te typeren. Een freelancer is vrijwel altijd een zzp’er, maar een zzp’er is niet altijd een freelancer. De meeste freelancers hebben bijvoorbeeld een eenmanszaak, maar niet allemaal. En lang niet elke eenmanszaak betreft een freelancer.

zzp'er

Bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst op 15 november kun je luisteren naar nieuwe denkbeelden van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar je advies kunt krijgen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst, betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de Kamer van Koophandel.

Van 17.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom in de Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2. Lees meer en meld je aan via de website van de Kamer van Koophandel.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here